WellSpa jádeköves maszázságyak

jádeköves masszázságyak

WellSpa jáde ágy hozzáadása a kedvencekhez
TERMÉKEK MIÉRT WELLSPA VÁSÁRLÓK VÉLEMÉNYE KAPCSOLAT

Vásárlóink írták a WellSpa jádeköves masszázságyakról:


Megszünt a hátfájásom, nagyon jól el tudok lazulni a kezelésekkel, feltöltődök a kezelések után.

Én minden embernek ajánlom aki szereti a kényeztetést. Akinek valamilye szervi fájdalmai vannak, ugyanis egy jó ellezulás az már egy fél gyógyulás.

WellSpa termék választása melett szólt: "Úgy éreztem nem vernek át és ez így is volt. Nem tudok mondani olyat ami nem tetszett."
Rokonszenves kiszolgálás, Bizalom, Pénzvisszafizetési garancia, Próba lehetőség, Jó Ár, Szerviz és javítási garancia

Révész Sándor (masszőr) - WellSpa Relax stresszoldó jade masszázságy


Az ágyon eltöltött 40-50perc teljes ellazulást ad, sokszor többet ér az éjszakai alvással!

Mivel nagyon sokan a Ceragem ágyat ismerik, ahhoz hasonlítanám: hasonló masszázs, talán kicsit finomabb, szebb külső, gyorsabb felmelegedés, és mindez fele áron!

WellSpa termék választása melett szólt: Árgarancia, Átfogó kínálat, Pénzvisszafizetési garancia, Szerviz és javítási garancia

Dr Kiss Zsuzsanna (Dent-art 2001 Bt Fogászat) - WellSpa Well & Slim alakformáló és méregtelenítő jade ágy


Hátfájásaim enyhültek,használatát követően fittebbnek,fellazultabbnak érzem magam.

Mindig kéznél van,időkímélő, s ami a legfontosabb:hatása már a 2. héttől érezhető.Könnyebb a felállás,a sok ülőmunkát ellensúlyozza egy 40 perces masszázs.
A vásárlás során ill. már a megelőző telefonbeszélgetés során is korrekt tájékoztatást kaptunk, a próba lehetősége pedig könnyítette a választást.
Mind a kiszolgálás, mind a szállítás, összeszerelés és tájékoztató profi munka.Köszönjük.
WellSpa termék választása melett szólt: Rokonszenves kiszolgálás, Átfogó kínálat, Próba lehetőség, Jó Ár

P.-né Sz Ilona (kormánytisztviselő) - WellSpa Classic 2010 jade masszázságy


panaszom nem volt. A készülék kellemes, nagyon jó hatású. Maga az ágy jó, gerincpanaszok nélkül is hasznos.
Napi munka után (általában 12 óra vagy több), még a fürdés előtt használjuk, ami után a kellemes masszázs pezsgőfürdő különösen jól esik.

Kiváló volt az összeszerelésre érkező szakember, munkáján látszott a nagy felkészülés.
WellSpa termék választása melett szólt: Rokonszenves kiszolgálás, Eladó személye, Próba lehetőség, Szerviz és javítási garancia

Dr Molnár Imre - Santa Lucia Egészségcentrum/Lézeres látásjavítás (orvos (belgyógyász, immunológus, allergológus, gerontológus, háziorvos) - WellSpa Relax stresszoldó jade masszázságy


Olyan egészség javulást : amit egy orvos sem ért el gyógyszerek felírásával , nagyon erőteljesen tudok dolgozni ! amire még jó magam sem számítottam , Igaz ezért naponta kétszer használom az ágyat reggel munkába indulás előt és munka utánn, sok évtizede dolgozom kőművesként , már fiatalon fájtak az izületeim derekam , Ami az ágy használatával elmúlt, és nyugdíjasként nagyobb erőnléttel tudok dolgozni mint fiatallabb koromban. ez uton is köszoönetet mondok ! és örülök högy küldték a hír leveleket . amiből tudtunk jól választani,természetes majd későbbiekbenn írok az eredményekről , Mert a család többi tagja is használa redszeresen az ágyat, maradunk tisztelettel Horváth Család

Mikor dolgozni megyek családokhoz rokonokhoz, feltünik fitségem. válaszm ez az ágy hatás és elmondom az ágy jótékony hatásait ! igaz legtöbben mosolyognak rajtom, de engem nem érdekel , jönnek majd még hozzám kérdéssel.

WellSpa termék választása melett szólt: Árgarancia, Rokonszenves kiszolgálás, Átfogó kínálat, Bizalom, Jó Ár, Szerviz és javítási garancia

Horváth Gábor Bálint (allkalmazott nyugdílyas kőműves) - WellSpa Elite 2011 plus jade masszázságy


igen jó tapasztalataim vannak gerincemnek nagyon jót tett felfriiülünk fáradtnak sem érezzük ugy magunkat

Családom meg van elégedve hátfájást meg szünteti fel frisülünk gerinc mütétem volt nagyon jól fel lazitja a letapadt izmokat viszeres lábamon is segitett nagyon jó hogy ki kapcsolható a melegitő a lábnál boka dagadásom meg szünt aki meg teheti szerintem vegye meg mert egészségén sokat segit

WellSpa termék választása melett szólt: Árgarancia, Rokonszenves kiszolgálás, Eladó személye, Próba lehetőség, Jó Ár, Szerviz és javítási garancia

Tóth Klára (fodrász) - WellSpa Elite 2011 plus jade masszázságy


Velem csodákat müvelt,azota megszüntek a problémáim,nincsenek fájdalmas,álmatlan,éjszakáim,a napjaim kellemesen jokedvel telnek,nincs szükségem fájdalom csillapítokra. Minden panaszom megszünt,nincsenek álmatlan fájdalmas éjszakáim. Jo ideje már csak a kényeztető ,kellemes maszírozás maradt. Velem csodákat müvelt,azota megszüntek a problémáim,nincsenek fájdalmas,álmatlan,éjszakáim,a napjaim kellemesen jokedvel telnek,nincs szükségem fájdalom csillapítokra.
Bevált használati módszerem: Először a rövid programmal kezdem , majd egy kis szünet után valamelyik hosszabbal .FONTOS! Az egésznapi másfél, két liter folyadék.
Nagyo tetszett az elado hozzáállása,a kiprobáláslehetősége. Nekem csak a bemutato terem egyszerűségével volt egy kis észrevételem.

Szedmák Péterné (volt boltvezető) - WellSpa 2008 jade masszászágy


Maszázsággyal segített rajtam mert meg szünteti a derékfájdalmaimat, a keringési problémáim is jobbak, fittebbnek érzem magam. A fenti problémákon ugy segitett hogy elkerültem egy gerincsérv mütét jobb lett az emésztésem ellazit nyugodtabban alszom.
Bevált használati módszerem: Az időjárás változás hat a keringésre és az izületi betegségekre , ilyenkor mindennap használom a masszázs ágyat.fárasztó nap után segit ellazulni utána nyugodtan végig alszom az éjszakát. Van egy beteg unokám őt is ha itthon van mindig ráfektetem az ágyra ugy látom szereti és szivesen használja, igy ugygondolom használ is neki!

Hergeth Jánosné Nemes Éva (nyugdijas) - WellSpa 2009 Elite jade masszászágy


A cukrom jó lett. Az egészségem javult. A gerincem laza/előtte volt vele gondom/. Kellemes ellazulást nyújt az ágy.
Ami nem tetszett az a használati kézi könyv mert nem egyértelmü az összeszereléssél kapcsolatos leírás.
A pozítív tapasztalat az az, hogy a vásárlás után kerestek telefonon és érdeklődtek, hogy vagyok megelégedve.
Összességében, nagyon jó vétel volt és jó szívvel ajánlom másoknak is ezen masszázsterméket.
WellSpa termék választása melett szólt: Árgarancia, Pénzvisszafizetési garancia, Szerviz és javítási garancia.

Balláné Szalma Klára (nyugdíjas) - WellSpa Classic jade masszászágy


Napi szinten használom a terméket, tökéletes ellazulást biztosít számomra, rendben tartja a hátamat, megszűntek hátizom fájdalmaim.
Amióta ezt a terméket használom, nem voltam se orvosnál, se csontkovácsnál. Remekül rendben tartja hátizomzatomat, gerincemet. Ha kevés időm van, akkor is szakítok legalább 20 percet egy lazításra, felér több órai alvással.
Tettszett, hogy a terméket házhoz szállították, beüzemelték, és elmondták a használat módját. Teljesen korrekt volt a kiszolgálás.

S. Péterné (kereskedő) - WellSpa 2008 jade masszászágy


Ellazulást mindannyian tapasztaltunk, a termék használata energiával tölt fel. A mozgás, séta hosszabb távú, mint az ágy használata előtt.
Elsődleges szempont a jó ár / érték összefüggés volt. Ezzel a termékkel megtaláltuk
Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Kérdő Edit (tanár) - WellSpa Classic jade masszászágy


Örömmel használom a masszázságyat, nagyon jól relaxálok és ellazulok a masszázs alkalmazásával. Kezdetben felerösodtek az izületi fájdalmaim, de mostanában kis kivétellel alig jelentkeznek a fájdalmak. A problémáim megszüntetésére táplálékkiegészitő készítményeket is szedek, gondolom, hogy a két terápia együttes alkalmazásával jobb eredényt érek el.

A vásárlás folyamatáról pozitívan tudok nyilatkozni, a hölgy nagyon törődott minden vásárlóval, kipróbálahattuk az összes masszázságyat, ellátott bennünket információval. Ami a terméket illeti, nagyon gyengének tartom a nyak menti masszázst, ez nyilvánvalóan a lináris pályának köszönhető. Ez az egyetlen gondom az ággyal. Egyébbként nagyon jó, és bátran ajánlom bárkinek.
WellSpa termék választása melett szólt: Árgaranciát kínáltak, Rokonszenves kiszolgálás, Bizalom a legfontosabb, Próba lehetőséget biztosítanak

Bartusova Helena (Könyvelő) - WellSpa 2009 Bussiness jade masszázságy


A masszázságy kiváló a hát- és derékizmok görcseinek oldására, lazít, energiával tölt fel, pihentető élményt nyújt.
A terméknek nagyon örültem, sajnos hamar jelentkezett egy görgőállítási probléma, amit nagyon gyorsan kijavítottak.
WellSpa termék választása melett szólt: Árgarancia, Rokonszenves kiszolgálás, Jó Ár, Szerviz és javítási garancia, az áremelés után is a régi kedvezményes árral vehettem meg.

Reiterer Tünde Modalitas Bt (munkajogi tanácsadó) - WellSpa 2009 Bussiness jade masszázságy


Használat után lényeges javulást tapasztaltunk a mozgásunkban.Könnyebben hajoltunk,egyenesedtünk.Testtartásunk is változott.Izmaink lazultak.Nem mindennapos használat esetén a javulás nem tartós.
WellSpa termék választása melett szólt: Rokonszenves kiszolgálás, Átfogó kínálat, Próba lehetőség, Jó Ár, Vásárlás során elégedettek voltunk.A termék működése is kifogástalan volt.

Szanyi Csaba (informatikus) - WellSpa 2010 jade masszázságy


A kezelés során javult a tartásom,nem fáj annyit a hátam. Felfrissülök a használat után. Már kivánom a használatát, az életvitelem része lett. Az izületi ( térd fájdalom ) probléma még nem oldódott-bár jólesik a kezelés.
Ha megismeri és használni kezdi , nem tud kihagyni egy napot sem. Ellazit, feloldja a görcsöket az izmokban. Könnyü és fitt lesz az ember tőle . Szeretni fogja ,mint ahogy a mi családunk is. Még neve nincs , de készülünk a keresztelőjére.
WellSpa termék választása melett szólt: Rokonszenves kiszolgálás, Átfogó kínálat,Bizalom,Jó Ár, Próba lehetőség, Szerviz és javítási garancia, Az eladó teljeskörü , őszinte tájékoztatása. Szivélyes hangnem.Próba lehetősége. Semmi problemánk nem volt!

Egri László (Vegyészmérnök-nyugdijas) - WellSpa Elite 2011 plus jade masszázságy


Relaxálás,felfrissülés,testi-lelki egyensúly megteremtése. Az emberi kéz teremtette érintést nem pótolja,de a fáradt testet felfrissíti.
Ha megismeri és használni kezdi , nem tud kihagyni egy napot sem. Ellazit, feloldja a görcsöket az izmokban. Könnyü és fitt lesz az ember tőle . Szeretni fogja ,mint ahogy a mi családunk is. Még neve nincs , de készülünk a keresztelőjére.
WellSpa termék választása melett szólt: Árgarancia,Rokonszenves kiszolgálás,Bizalom,Pénzvisszafizetési garancia, Eladó személye, Jó Ár, Szerviz és javítási garancia

B Paulusz (ny.á építészmérnök) - WellSpa 2010 jade masszázságy
VÁSÁRLÓK VÉLEMÉNYE MIÉRT WELLSPA KAPCSOLAT
Minőségi WellSpa jádeköves maszázságyak